חציל יווני, עגבניות ופיצה פטה
חציל יווני, עגבניות ופיצה פטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 568 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, בזיליקום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פיצה יוונית עם פטה, פיצה בגריל עם חצילים, עגבניות ופטה, ו פיצה לחם שטוח חצילים ופטה.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים, ולהניח בצד.
חותכים חצילים חצייה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מברישים את שני הצדדים באופן שווה עם שמן, ומניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום.
צלייה 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מסדרים חצילים באופן שווה על פיצה קרום; העליון עם תערובת עגבניות, ומפזרים גבינה.
אופים ב 450 במשך 8 עד 10 דקות או עד מחומם היטב.
* 1 עגבניה גדולה, שזורעה וקצוצה, ניתן להחליף לעגבניות ענבים; 4 סיבובי פיתות או 1 כיכר לחם צרפתית ניתן להחליף לפיצה.