פרמזן ונקניקיות ממולאות שומר קלוי
גבינת פרמזן ונקניק ממולאים שומר קלוי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פירורי לחם, מניית הודו, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שומר קלוי עם פרמזן, שומר קלוי עם פרמזן ויניגרט, ו שומר הבר של ניקולס פטי-ארטישוק ממולא נקניק.
הוראות
בסיר, קיטור השומר, שורש בסופו של דבר, עד רק מכרז, על 15 דקות.
בואו מגניב. חצי את הנורות לאורך ולהסיר את החלק העבה ביותר של הליבה.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הנקניק, שוברים אותו עם כף עץ, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שלא נשאר ורוד, 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך ואת הנקניק הוא השחמה, 5 דקות. מערבבים בפירורי הלחם.
בואו מגניב. מערבבים את הגבינה והפטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל.
שמן צלחת אפייה זכוכית גדולה; לשפוך את המניה. עבודה על המחבת, לחץ על שני שלישים של המילוי לתוך שכבות השומר. מסדרים את השומר בתבנית האפייה, בצד לחתוך למעלה, העליון עם המילוי הנותר. להטות את השומר מעט טפטוף 1/4 כוס שמן זית מעל ובין השכבות. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות, או עד השומר הוא מאוד רך. לחשוף ואופים במשך 10 עד 15 דקות יותר, או עד שהנוזל בצלחת התאדה והשומר מתחיל להשחים על הקרקעית.
מיקום מתלה תנור 10 סנטימטרים מהחום ולחמם מראש את המטגן. לצלות את השומר עד ציפוי הוא השחמה, על 5 דקות.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 מוקדם ביום. לחמם מחדש ולבשל לפני ההגשה.