פרמזן חציל כל אמריקאי
אם יש לכם עלי פטרוזיליה, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו פרמזן חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסות חצילים העונה בקלילות משני הצדדים עם מלח.
מניחים שכבה כפולה של מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה על צלחת גדולה ולהניח שכבה אחת של פרוסות חצילים על גבי. למעלה עם 2 שכבות יותר מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה. למעלה עם צלחת גדולה שנייה ומניחים שכבה נוספת של מגבות נייר וחציל על גבי. למעלה עם צלחת גדולה שלישית. מיקרוגל על כוח גבוה עד חצילים נדחס בקלות, על 3 דקות (להיזהר, צלחות יהיה חם).
עבודה חתיכה אחת של חצילים בכל פעם, לחץ בחוזקה בין מגבות נייר עד דחוס. שים בצד מגש גדול. חזור על צעדים למיקרוגל ולחיצה עד שכל פרוסות החצילים נדחסות.
עגבניות מחית ומיץ שלהם טחנת מזון, בלנדר, או מעבד מזון עד לא חתיכות גדולות יותר מ 1/16th של אינץ ' להישאר.
מחממים שמן זית וחמאה בסיר גדול מעל חום גבוה בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים שום, 2 כפיות אורגנו, פתיתי פלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, בצל, חצי פטרוזיליה, וחצי או בזיליקום, מביאים לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, ומבשלים עד מופחת בחצי, בערך 1 שעה. מוסיפים חצי מהפטרוזיליה והבזיליקום הנותרים ומתבלים לפי הטעם במלח.
הסר את הבצל ולהשליך. תניח בצד.
מניחים קמח בקערת ערבוב רחבה אחת, ביצים ומלח 1 כפית בקערת ערבוב רחבה שנייה, ופירורי לחם, הנותרים 2 כפיות אורגנו, ו 1/4 את פרמזן בקערה שלישית. עבודה עם פרוסה אחת בכל פעם, חציל dredge בקמח, לטבול ביצה, מעיל בפירורי לחם מתובל.
מעבירים חצילים מצופים בפירורי לחם לסדין אפייה מעוטר בעיטורים.
מחממים תנור ל 191° ולהתאים מתלה תנור למצב מרכז. קו נקי מסגרת אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר. ב 12 אינץ ' לא מקל או מחבת ברזל יצוק, שמן חום כדי375. בזהירות להחליק 3-4 חצילים פרוסות לתוך שמן חם בשכבה אחת. קוק, מחבת רועד מדי פעם עד הצד הראשון הוא חום זהוב פריך, על 2 1/2 דקות. באמצעות מלקחיים, להעיף בזהירות חצילים ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם עד הצד השני הוא פריך, על 1 1/2 דקות יותר.
מעבירים פרוסות לסדין אפייה מצופה בנייר מגבת ומתבלים מיד במלח. חזור עם פרוסות חצילים שנותרו.
בתבנית אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ', מורחים 1/4 של רוטב עגבניות על הקרקעית.
הוסף 1/3 של פרוסות חצילים בשכבה אחת (הם עשויים לחפוף קצת). לחץ למטה כדי ליצור שכבה אפילו.
מוסיפים 1/4 של רוטב עגבניות ומתפשטים באופן שווה. באופן שווה להפיץ 1/3 של מוצרלה ו 1/3 של פרמזן הנותרים על רוטב. חזור עם שתי שכבות יותר כל אחד חצילים, רוטב, וגבינה, הזמנת 1/4 כוס פרמזן בסוף.
מכסים בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות.
הסר רדיד ואופים עד חום זהוב בהיר בועה על פני השטח, כ 20 דקות יותר.
הסר מהתנור ומפזרים שנותר פרמזן מעל. אפשר לנוח רבע שעה, מפזרים פטרוזיליה ובזיליקום שנותרו, ומגישים.