פרמזן חציל לבבי
פרמזן חציל לבבי דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 275 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פירורי לחם, חצילים, רוטב מרינדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 49%, המנה הזו די טובה. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), מרק אסקרול לבבי, שעורה ופרמזן, ו מינסטרונה חורפית לבבית עם שמן צ'ילי, גרידת לימון ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח וביצים בקערות רדודות נפרדות. בקערה אחרת שלבו את פירורי הלחם, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל. טובלים פרוסות חצילים בקמח ואז בביצים; מעיל בתערובת פירורים.
במחבת גדולה מבשלים חצילים בשמן בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים; מסננים. מסדרים בתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם רוטב מרינדה וגבינה.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 15 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד חום זהוב.