פרמזן חצילים בגריל
חציל פרמזן בגריל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 510 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמן זית, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: פרמזן חצילים בגריל, פרמזן חצילים בגריל, ו פרמזן חצילים בגריל.
הוראות
שוטפים חצילים, חותכים כל חצייה לתוך סיבובים 3/4 אינץ', וזורקים גבעולים קצוות חלקים.
להניח פרוסות זה לצד זה על מגש גדול או 2 או 3 גיליונות אפייה, על 12 על 15 אינץ'.
בקערה קטנה, מערבבים שמן ותערובת עשבי תיבול איטלקית.
מברשת לחתוך הצדדים של חצילים עם תערובת שמן.
חותכים גבינת מוצרלה לפרוסות דקות, מה שהופך 1 חתיכת לכל סיבוב חצילים.
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר מעל חום בינוני, מערבבים רוטב מרינרה מדי פעם עד חם.
הגדר סיבובי חצילים על גריל מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניות חמות או חום בינוני גבוה על ברביקיו גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 3 עד 4 שניות). סגור מכסה של ברביקיו גז. מבשלים עד חצילים הוא רך מאוד כאשר לחוץ, שמנת בפנים (לחתוך כדי לבדוק), משחימים, 6 עד 8 דקות; להפוך פעם אחת. הגדר רוטב מרינרה על אזור מגניב של גריל כדי להתחמם.
מעל כל חציל עגול עם פרוסת גבינת מוצרלה. לכסות ברביקיו עד גבינה מרככת, על 1 דקה.
העברה למגש. רוטב מרינרה כפית על פרוסות, ואז מפזרים גבינת פרמזן ופטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.