פרמזן עוף וחצילים
המתכון עוף פרמזן חצילים מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 498 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות בפרה, מלח, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חציל ועוף פרמזן, פרמזן עוף וחצילים, ו עוף בגוון בהיר וחצילים פרמז'ן.
הוראות
תחמם את המטגן. מסדרים את החצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה. מעיל שני הצדדים של החצילים עם 2 1/2 כפות של השמן ומפזרים 1/2 כפית מלח 1/4 פלפל כפית. צלייה, פונה פעם אחת, עד השחמה, על 5 דקות לכל צד. כבה את המטגן וחמם את התנור ל-42
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל ולהוסיף למחבת. באופן חלקי לבשל את העוף במשך 2 דקות לכל צד ולהסיר מהמחבת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את העוף לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ'.
שמן צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ'. שים שליש החצילים בשכבה אחת בצלחת. למעלה עם חצי מהעוף, חצי מהעגבניות, חצי המוצרלה, שליש מהפרמזן, חצי מהבזיליקום, ושאר 1/4 כפית מלח. חזור עם שליש נוסף של החצילים, העוף הנותר, עגבניות, ומוצרלה, שליש נוסף של הפרמזן, ואת בזיליקום הנותר. למעלה עם החצילים הנותרים ומפזרים עם הגבינה הנותרת.
טפטוף עם הנותרים 1/2 שמן כפות.
אופים במשך 20 דקות ולתת לשבת במשך 5 דקות לפני חיתוך.
המלצת יין: יין אדום איטלקי כגון נביולו במחיר סביר מאזור פיימונטה או לומברדיה יש שפע של חומציות וגוף לעמוד על הטעם העשיר של מנה זו.