פרמזן-פורטובלוס לחם
פרמזן-פורטובלוס לחם דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. זה מנות ראשונות יש 78 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם כפית בזיליקום, גבינת פרמזן, כובעי פטריות פורטובלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חזיר לחם פרמזן, כרובית לחם פרמזן, ו אמנון לחם פרמזן.
הוראות
שלב את 4 המרכיבים הראשונים בקערה קטנה.
מניחים פטריות וקמח בשקית ניילון; אוטמים ומנערים בעדינות לציפוי.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. טובלים פטריות בתערובת ביצים.
מניחים פטריות בצד הכובע כלפי מטה במחבת; מטגנים 2 דקות לכל צד או עד להזהבה.
מפזרים מיץ לימון באופן שווה על פטריות.
מוציאים פטריות מהמחבת ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 400 למשך 10 דקות או עד שהפטריות רכות.