פרמזן פירות ים סוואנה
פרמזן פירות ים סוואנה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, חמאה, 2 כפית קורנית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו סלט טרי-פירות ים של סוחרים עם בזיליקום פרמזן ויניגרט, עניבות פרפר בסוואנה, ו סוואנה לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, הזמנת פגזים; devein שרימפס, אם תרצה בכך. לְצַנֵן.
להביא פגזי שרימפס שמורים 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
יוצקים מלאי דרך מסננת רשת תיל לתוך כוס מדידה, משליכים פגזים.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים שום טחון, ומטוגנים 2 דקות.
לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף במלאי שרימפס וחצי וחצי עד חלקה.
מוסיפים יין, מיץ צדפות, ואת 4 המרכיבים הבאים. לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה תוסס.
מערבבים שרימפס, 3/4 כוס גבינה, הבא 3 מרכיבים.
מערבבים רוטב ופסטה, משליכים למעיל. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ', ומפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מבעבע.
* 3/4 מרק עוף כוס ניתן להחליף עבור מיץ צדפות.