פרמזן שומר גראטן
שמיר פרמזן עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 233 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, גרידת לימון, נורות שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו שומר גראטן, שומר גראטן, ו שומר גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הסר את הגבעולים מכל נורת שומר ולהשליך.
חותכים את הנורות בחצי לאורכו דרך הליבה.
הסר את רוב (אבל לא את כל) הליבה על ידי חיתוך טריז בצורת V, עוזב את הפרוסות ללא פגע.
חותכים כל חתיכה לתוך 2, 3, או 4 טריזים, בהתאם לגודל של הנורה. מסדרים את הפרוסות, לחתוך את הצד, בצלחת gratin רק גדול מספיק כדי להחזיק אותם בנוחות בשכבה אחת.
יוצקים את מלאי העוף והיין על השומר, ואז מפזרים 2 כפיות מלח ו 3/4 כפית פלפל. נקודה עם חמאה חתוכה לקוביות. מכסים את המנה בחוזקה עם רדיד אלומיניום ואופים במשך 35 עד 45 דקות, עד השומר הוא מכרז.
הסר מהתנור ומעלה את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
בינתיים, להפוך את התוספת.
מערבבים את החמאה המומסת, פאנקו, פרמזן, פטרוזיליה, גרידה, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מפזרים באופן שווה על גבי ולחזור לתנור.
אופים חשפו במשך 30minutes, עד ציפוי הוא השחמה.
הערה: כמויות המרכיב הוגדלו באופן יחסי עבור פרק זה.