פרמזן תרד מוקרם
גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. תרד מוקרם עם פרמזן, פרמזן תרד מוקרם, ו חציל פרמזן עם תרד מוקרם דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את החלב. בסיר בינוני מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
לטאטא את הקמח לתוך החמאה ומבשלים 2 דקות כדי להפוך את רביכה.
להקציף בחלב חם קצת בכל פעם כדי למנוע גושים. מבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את תבלין פשטידת הדלעת וקורט של מלח ופלפל. להפוך את החום לנמוך, מערבבים בגבינה, ולתת להמיס. מערבבים את התרד ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות כדי לחמם אותו. (שמור 1 כוס עבור עגול 2 מתכון תרד סופלה גבינה).