קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פרנץ ' טוסט פרליין

פרנץ ' טוסט פרליין
פרנץ ' טוסט פרלין עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 599 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. לכו לחנות ותביאו את "תמצית ונילן", סירופ מייפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פרנץ ' טוסט בן לילה פרליין, פרנץ ' טוסט פרליין-פקאן, ו טוסט צרפתי אפוי עם מייפל ופרלין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 1 תערובת ביצה כוס לתוך משומן 9" x 13 " צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מניחים לחם בצלחת; יוצקים את תערובת הביצים הנותרת על לחם. כיסוי וצינה 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים חמאה, סוכר חום, סירופ מייפל, ופקאנים בקערת זכוכית. מכסים בניילון נצמד, ומיקרוגל בגובה 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים על לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
אופים, חשוף ב 350 במשך 30 דקות או עד סט וזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים עם בייקון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר