פרפות עוגת גבינה אגוזי לוז
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 484 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר חום, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פרפות שוקולד אגוזי לוז, פרפות עוגת גבינה, ו עוגת אפרסק עוגת גבינה פרפה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת קטנה וכבדה מבשלים ומערבבים את אגוזי הלוז על אש בינונית עד שהם קלויים, כ -4 דקות.
מפזרים סוכר; מבשלים ומערבבים 2-4 דקות או עד שהסוכר נמס.
מורחים על נייר כדי להתקרר.
בסיר קטן ממיסים שוקולד צ ' יפס עם שמנת על אש נמוכה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים יוגורט ווניל; מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
בשתי כוסות פרפה, שכבו את פצפוצי הגרהם, תערובת היוגורט, תערובת השוקולד ואגוזי הלוז. מקררים עד לצינון.
מקשטים בתלתלי שוקולד ותוספת מוקצפת אם רוצים.