קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרפי מוס דלעת-מייפל

פרפי מוס דלעת-מייפל
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 392 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. גשו לסופר וקנו דלעת, ג'ינג'ים, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו דלעת מוס Parfaits, דלעת קפואה מוס Parfaits, ו מכשפת דלעת מוס Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
בכוס, להמיס קורנפלור ב 1 כפית. מים. בסיר בינוני מעל חום בינוני נמוך, לשלב דלעת, 1/2 כוס שמנת, סוכר חום, סירופ מייפל, תבלינים ומלח. לבשל, לטאטא כל הזמן, במשך 5 דקות, עד הסוכר מתמוסס. מערבבים בתערובת קורנפלור, מביאים רק לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, מטאטא, במשך 2 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה צוננת באמצעות beaters צונן, שוט הנותרים 1 כוס קרם ותמצית וניל עד פסגות המשרד טופס. מקפלים 1/3 של קצפת לתוך תערובת דלעת כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים עד לא פסים להישאר. מחלקים חצי מוס בין קערות הגשה או משקפיים ומפזרים חצי פירורי עוגיות. חזור עם שנותר מוס ופירורים. כיסוי וצינה 4 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון