קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידות Whoopie

פשטידות Whoopie
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות Whoopie. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם מרשמלו כמו מרשמלו, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פשטידות Whoopie, פשטידות Whoopie, ו פשטידות Whoopie (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה עד בשילוב. מערבבים יחד חלב חמאה ווניל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הכה יחד חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד או 5 דקות עם כף יד, ולאחר מכן להוסיף ביצה, מכות עד בשילוב היטב. להפחית את המהירות כדי לערבב נמוך לסירוגין בתערובת קמח וחמאה בקבוצות, מתחיל ומסתיים בקמח, מגרד את צד הקערה מדי פעם, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
כף 1/4-כוס ערמות של הבלילה על 2 אינץ ' זה מזה על 2 חמאה גדול אפייה גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדססרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד צמרות נפוחות ועוגות באביב בחזרה כאשר נגע, 11 עד 13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
העברה עם מרית מתכת למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
1
הכה יחד חמאה, ממתקים סוכר, מרשמלו, ווניל בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מרשמלומרשמלו
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
1
מורחים כף מעוגלת מילוי על הצדדים השטוחים של חצי עוגות העליון עם עוגות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
1
* עוגות יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * מילוי יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה