מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אספרסו מיידית, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות לבה שוקולד בודדות עם רוטב קרמל, עוגות בטטה בייבי עם רוטב קרמל פקאן דביק, ו עוגות פודינג לימון עם רוטב משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים משמשים וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים מספיק מים רותחים על רק כדי לכסות; לרכך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
ניקוז; מתייבש טפיחה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מערבבים סוכר, 3 כפות מים, וסירופ תירס במחבת בינונית כבדה. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום.
6
מערבבים בחמאה, משמשים, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
7
להוסיף שמנת וניל. מערבבים על אש נמוכה עד חתיכות קרמל להתמוסס ורוטב הוא חלק. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 מיני-Bundt תבניות עם תרסיס nonstick; בנדיבות חמאה אותן תבניות. לנפות קמח, ג ' ינג ' ר הקרקע, סודה לשתיה, ו allspice לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ר
על הסוכר של קונדיטורים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
שלב 1 כוס מים חמים ואבקת אספרסו בקערה קטנה ומערבבים להתמוסס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב. מקציפים במולסה, ואז ביצים וג ' ינג ' ר טרי. הכה בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת אספרסו ב 2 תוספות. לחלק בין 9 תבניות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
ג ' ינג ' ר טרי
דיאט קרם סודה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
3/4 כפית מולסה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מפזרים 2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
4
אופים עוגות עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 20 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות; להפוך על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 350°f תנור 8 דקות.)