פשטידת בשר בקר קלה
פשטידת בשר בקר קלה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 563 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לך תפוחי אדמה, מרק פטריות מוזהבות מרוכז של קמפבל, ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
תן קרום העוגה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות או עד שזה קל להתמודד.
שים את תפוחי האדמה, ירקות ובשר בצלחת פשטידת 9 אינץ ' או צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
מערבבים את המרק, מים, ווסטרשייר ותימין בקערה בינונית.
יוצקים את תערובת המרק על תערובת הבשר. בעדינות לשים את קרום העוגה על תערובת הבשר. Crimp או לגלגל את הקצוות כדי לאטום אותו לצלחת.
חותכים חריצים בקרום עם סכין.
אופים במשך 35 דקות או עד חם ואת הקרום הוא חום זהוב.