פשטידת בשר וספגטי
בשר בקר ופאי ספגטי הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 7 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת שמנת, שמנת, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל בשר ספגטי, בשר איטלקי עם ספגטי, ו עוגת ספגטי עם תרד-בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת מעל חום בינוני, חום בשר בקר טחון.
לנקז ולהתפורר. שים בשר בקר מתפורר במחבת. מערבבים במלח, פלפל, אבקת שום, פלפל ורוטב פסטה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות.
בקערה קטנה לשלב שמנת חמוצה, בצל ירוק וגבינת שמנת ולהניח בצד. מעיל 9x13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול ולהוסיף את הספגטי מבושל.
מורחים את תערובת גבינת שמנת על זה, מוסיפים את תערובת הבשר ומפזרים גבינת צ ' דר.
לכסות ולאפות במשך 25 דקות. לחשוף ולאפות במשך 5 דקות נוספות עד הגבינה הוא מבעבע.