פשטידת דלעת צב פשוטה
פאי דלעת צב פשוט דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם חמאה, קינמון טחון, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה צב פשוטה, כוסות עוגיות צב פשוטות, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
שלב פירורי קרקר גרהם, סוכר, וחמאה מומסת בקערת ערבוב עד לחלח באופן שווה; לחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום משחימים קלות ומריח קלוי, כ 6 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
מורחים 1/4 כוס קרמל ציפוי על קרום מקורר.
מפזרים 1/2 כוסות פקאן חתיכות על ציפוי הקרמל.
חלב מקציף, דלעת, תערובת פודינג, קינמון ואגוז מוסקט יחד בקערה עד בשילוב טוב. מערבבים 1 1/2 כוסות מוקצף ציפוי לתוך תערובת דלעת.
מורחים תערובת דלעת לקרום.
ממרח שנותר ציפוי קצפת מעל החלק העליון של העוגה. מקררים עוגה עד מקורר, לפחות 1 שעה.
מפזרים 2 כפות פקאן על העוגה טפטוף עם 2 כפות קרמל באמצעות מזלג.