פשטידת התרד של סוזן
קיש התרד של סוזן הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 224 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצים, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: הצ'ילי האדום של סוזן, טאקו ארוחת הבוקר של סוזן, ו עוגת הדלעת המיושנת של סוזן.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). לדקור את קרום העוגה בכל רחבי עם מזלג ואופים במשך 5 דקות.
מניחים את התרד הקפוא בקערה בטוחה במיקרוגל ומבשלים עד מופשר.
מסננים כמה שיותר מהנוזל ככל שתוכל ולאחר מכן להשתמש במגבות נייר כדי לקבל את התרד יבש ככל האפשר.
היכו יחד את הביצים, יוגורט או שמנת חמוצה, קמח ופלפל עד מעורבב היטב. מערבבים בתרד.
שכבת פטריות פרוסות, גבינה, בצל ירוק קצוץ בסדר זה על החלק התחתון של קרום העוגה. למעלה עם תערובת תרד.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות ולאחר מכן להקטין את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 30 דקות נוספות.