פשטידת חזיר וגבינה
פשטידת חזיר וגבינה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. אם יש לכם סטייק חזיר, מים, גבינת צ'דר חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
שלב הראשון 5 מרכיבים. גבינת שמנת מיקרוגל מתפשטת בקערה ניתנת למיקרוגל על 1 דקות גבוהות. או עד נמס לחלוטין, ערבוב כל 15 שניות.
מוסיפים לתערובת החזיר; מערבבים היטב. כפית לתוך 4 (8-עוז.) ramekins.
פרוס עוגת קרום על משטח מקומח קלות; רול למעגל 12 אינץ'.
חותכים ל 4 סיבובים עם חותך עוגיות 5 אינץ'.
חותכים עלים בערך 1/4 של הקישוטים עם חותך עוגיות קטן או סכין חדה; להשליך קישוטים הנותרים.
מקציפים ביצה ומים במזלג עד מעורבב; מברשת על הקצוות העליונים של ramekins. למעלה עם סיבובים מאפה; לחץ בעדינות על הקצוות העליונים של ramekins לאטום. למעלה עם גזרי עלים; מברשת קלות עם ביצה לשטוף. תשליך את כל שאריות שטיפת הביצים.
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
חותכים חריצים בקרום לפרוק.
אופים 30 עד 32 דקות. או עד חום זהוב.