פנקייק שוקולד חמאת בוטנים (W / ללא גלוטן ואפשרויות טבעוניות)
פנקייק שוקולד חמאת בוטנים (W / ללא גלוטן ואפשרויות טבעוניות) עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 689 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-907 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס ללא חלב, אבקת קקאו, סוכר קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים עוגיות תוצרת בית (עם אפשרויות טבעוניות וללא גלוטן), פנקייק גביע חמאת בוטנים (טבעוני + ללא גלוטן), ו אפוי חמאת בוטנים בננה סופגניות עם שוקולד חמאת בוטנים זיגוג (ללא גלוטן + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא את הקמח, קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה עד טוב combined.In קערת ערבוב, למזג את החלף ביצה או ביצה, 2 כפות של חמאת בוטנים או חמניות, הסוכר, 2 כפות של סירופ מייפל, ואת הוניל, עד חלקה. במהירות נמוכה, להתמזג משקה שוקולד חלב.
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לטאטא את תערובת הקמח לתוך קערת הערבוב עד בשילוב בעיקר, כמה גושים קטנים הם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בואו לשבת במשך 15 עד 20 דקות בזמן שאתה מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני גבוה.בעוד כי הוא מתחמם, לטאטא את הנותרים 2 כפות של חמאת בוטנים או חמאת זרעי חמניות עם הנותרים 3 כפות של סירופ מייפל. אם חמאת האגוז או הזרע שלך לא מלוחה, להוסיף כמה צביטות של מלח. רזה עם קצת אלטרנטיבה חלב לא חלבי (וניל עובד יפה) או מים כדי להגיע העקביות הרצויה שלך (אני אוהב את זה עבה).
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הוסף אותו לאט מאוד, כמו זה יכול לדלל די מהר. תניח בצד.ברגע חם, משמנים את המחבת עם קצת שמן או מרגרינה( השתמשתי בשמן קוקוס), ושופכים על 1/4 כוס של הבלילה לכל פנקייק. שים לב שאני אוהב את אלה קצת cakey, אבל אם הבלילה שלך היא עבה מדי לשפוך,רזה אותו עם אלטרנטיבה חלב תוספת קטנה או מים לפי הצורך. מבשלים את הפנקייקים במשך כ 3 עד 5 דקות, או עד שהם מתחילים להיראות יבשים מסביב לקצוות. להעיף ולבשל במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תחליף חלב
שמן קוקוס
¼ כוס קמח גדושה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מגישים כל ערימה עם טפטוף של סירופ מייפל חמאת בוטנים וקומץ קטן של פצפוצי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)