פשטידת טמל צמחונית
פשטידת טמל צמחונית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמן, שעועית פינטו, ארוחת morningstar משקים מתחיל מתכון עגלות מתפורר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., פשטידת טמל צמחונית צ'יפוטלה # SundaySupper, ו עוגת טמלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת אפייה 8 אינץ ' עם ספריי בישול ומניחים אותו בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 7 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מערבבים את ההתפוררות וחום דרך.
מוסיפים את השעועית, העגבניות, הצ ' ילי ורוטב adobo למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מחומם דרך מעט מעובה, על 5 דקות.
הסר מחבת מהחום ומערבבים את הגבינה והכוסברה.
מורחים את תערובת קרמבל / שעועית בתבנית אפייה מוכנה, לחיצה על זה עם החלק האחורי של כף לעשות שכבה אפילו, קומפקטית.הכינו את לחם התירס.
שלב מרכיבים יבשים בקערה, ולאחר מכן להוסיף מרכיבים רטובים הנותרים. מערבבים עד בשילוב.
מורחים את הבלילה לחם תירס על תערובת קרמבל ואופים עד לחם התירס הוא זהוב-חום, 20 עד 25 דקות (או יותר בהתאם לתנור, שלי לקח קרוב יותר ל 30 דקות).
בואו עוגת tamale לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.