פשטידת ירקות ובשר בקר
פשטידת ירקות ובשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך.1. רוטב מקורי, בצל, סטייק בקר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל-400F. מבשלים ומערבבים בצל במרגרינה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה עד למכרז פריך. תערובת בקמח; לבשל ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים מרק בשר ורוטב סטייק; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתעבה ומתחילה לרתוח. מערבבים סטייק ואפונה וגזר. כפית לתוך תבשיל 2 ליטר.
מרדדים את קרום מאפה לגודל על 1-1/2 אינץ ' גדול יותר מאשר גודל של תבשיל קדרה.
מניחים מאפה על תבשיל; הפעל תחת קצה של מאפה ולחץ על קצה צלחת תבשיל לאטום. קצה חליל, אם תרצה.
חותכים כמה חריצים במרכז הקרום כדי לפרוק.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.