פשטידת לחי ועוגת סיר כליות
הלחי Devilled & פשטידת כליות לוקח על 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1255 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 16 אוהדים. גשו לסופר וקנו מח עצם גבוה, שומן חזיר, קורנית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מקלות תיפוף Devilled למזל סיר וירטואלי Gojee, לחי בקר ועוגת Stout עם מאפה סטילטון, ו סיר טלה וכליה חם.
הוראות
ראשית להפוך את המאפה (הטוב ביותר שלה אם הוא נח).
שים את הקמח, אבקת חרדל, קצת מלח ים קשקשי ואת השומן ו/או חמאה במעבד מזון ודופק עד המרקם של פירורי לחם.
תוסיף עוד חצי ביצה ודופק.
מוסיפים כמה כפות מים קרים, במידת הצורך, עד שהוא יוצר מאפה קצר. ללוש במהירות לתוך כדור וצינה במקרר. יכול להתבצע 2 ימים קדימה או קפוא במשך 1 חודש.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
מערבבים את הקמח עם אבקת החרדל ופלפל קאיין, ולאחר מכן מעיל את נתחי בשר וכליות בקמח לשמור אותם נפרדים.
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול ומשחימים את נתחי הבשר בקבוצות. להפריש, ואז חום את הכליות קצה לתוך מסננת לנקז. באותו מחבת, לרחוש את הבייקון ולהוסיף את הגזרים, בצל ובצי, ומבשלים עד להשחמה.
יוצקים מעל אייל, מלאי עגבניות טהור, ואז להפחית במהירות, גירוד הבסיס של המנה.
להחזיר את נתחי הבשר לצלחת, לקנן את הקורנית לתערובת, ולאחר מכן עונה. מכסים וצמים בתנור במשך 2 שעות, תוך ערבוב הכליות לתוך התבשיל באמצע. עכשיו ניתן לשמור במקרר עד 2 ימים, או קפוא במשך 1 חודש.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
כדי להפוך את העוגה, להטות את התבשיל לתבנית אפייה או תבשיל רדוד.
מניחים חתיכת מח עצם באמצע, אם באמצעות; אם לא, כוס ביצה הפוכה יעשה את אותה עבודה.
מרדדים את הבצק כדי להתאים את המנה עם מספיק כדי לבלוט, ואז לעטוף את התבשיל, לאטום את הקצוות לחתוך את העודף. השתמש קישוטים לעשות עלים כדי לקשט.
מברישים את המאפה בכל רחבי עם הביצה הנותרת, מפזרים מלח ים קשקשי ואופים במשך 40 דקות עד הזהב. השאר לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת את העוגה עם כפיות עבור מח העצם, עבור אלה שרוצים את זה.