קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

פשטידת לחי ועוגת סיר כליות

פשטידת לחי ועוגת סיר כליות
הלחי Devilled & פשטידת כליות לוקח על 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1255 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 16 אוהדים. גשו לסופר וקנו מח עצם גבוה, שומן חזיר, קורנית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מקלות תיפוף Devilled למזל סיר וירטואלי Gojee, לחי בקר ועוגת Stout עם מאפה סטילטון, ו סיר טלה וכליה חם.

הוראות

1
ראשית להפוך את המאפה (הטוב ביותר שלה אם הוא נח).
2
שים את הקמח, אבקת חרדל, קצת מלח ים קשקשי ואת השומן ו/או חמאה במעבד מזון ודופק עד המרקם של פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
תוסיף עוד חצי ביצה ודופק.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים כמה כפות מים קרים, במידת הצורך, עד שהוא יוצר מאפה קצר. ללוש במהירות לתוך כדור וצינה במקרר. יכול להתבצע 2 ימים קדימה או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
Shortcrust מאפהShortcrust מאפה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים את הקמח עם אבקת החרדל ופלפל קאיין, ולאחר מכן מעיל את נתחי בשר וכליות בקמח לשמור אותם נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אבקת חרדלאבקת חרדל
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מחממים את השמן בתבשיל flameproof גדול ומשחימים את נתחי הבשר בקבוצות. להפריש, ואז חום את הכליות קצה לתוך מסננת לנקז. באותו מחבת, לרחוש את הבייקון ולהוסיף את הגזרים, בצל ובצי, ומבשלים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
יוצקים מעל אייל, מלאי עגבניות טהור, ואז להפחית במהירות, גירוד הבסיס של המנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
איילאייל
9
להחזיר את נתחי הבשר לצלחת, לקנן את הקורנית לתערובת, ולאחר מכן עונה. מכסים וצמים בתנור במשך 2 שעות, תוך ערבוב הכליות לתוך התבשיל באמצע. עכשיו ניתן לשמור במקרר עד 2 ימים, או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
כדי להפוך את העוגה, להטות את התבשיל לתבנית אפייה או תבשיל רדוד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מניחים חתיכת מח עצם באמצע, אם באמצעות; אם לא, כוס ביצה הפוכה יעשה את אותה עבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מרדדים את הבצק כדי להתאים את המנה עם מספיק כדי לבלוט, ואז לעטוף את התבשיל, לאטום את הקצוות לחתוך את העודף. השתמש קישוטים לעשות עלים כדי לקשט.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
14
מברישים את המאפה בכל רחבי עם הביצה הנותרת, מפזרים מלח ים קשקשי ואופים במשך 40 דקות עד הזהב. השאר לנוח במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת את העוגה עם כפיות עבור מח העצם, עבור אלה שרוצים את זה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה