קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת מוס דלעת

פשטידת מוס דלעת
פאי מוס דלעת דורש כ 12 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת ג'לטין, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 240 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, חמאת שמנת וסוכר יחד עם מצורף ההנעה עד שהם קלים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הקמח, התבלינים והמלח ומערבבים לאט, עד שהבצק מתחבר. פעמיים לעטוף את הבצק לתוך דיסק חזק, עגול בניילון לעטוף וצינה במשך לפחות שעתיים, או באופן אידיאלי, לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מרדדים את הבצק כך שהוא פחות מ 1/4 אינץ ' עבה, ולחץ בעדינות את הבצק לתחתית צלחת עוגה. אפשר לקצוות לבוא רק מעט מעבר לקצה של צלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים את הקליפה במקפיא כדי להירגע במשך 30 דקות או במקרר אם בעיצוב מראש. לקצץ את הקצה עם סכין או לעזוב כמו עבור מראה כפרי יותר. קו פגז מקורר עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה שוב ושוב למטרה זו)
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, פונה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את המשקולות ואת אניה ואופים עד הקרום כולו הוא חום זהוב (כ 10 דקות נוספות). אפשר לקרום להתקרר לחלוטין בצלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים את המים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על גבי. הניחו בצד ואפשרו לג ' לטין לפרוח. בסיר קטן, לשלב את הדלעת, סוכר, תבלינים, ומלח. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עד התערובת הופכת עבה וחלק וזה sputters.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
הסר מהחום וקצף בג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
לטאטא במשך 1 דקה, ולאחר מכן להעביר את התערובת למעבד המזון ולעבד במשך 1 דקה. אפשר לתערובת להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את החלמונים אחד בכל פעם, עיבוד במשך 5 שניות בין כל תוספת. להחזיר את התערובת לסיר ומערבבים כל הזמן עד התערובת מגיעה 71°.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
הסר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר רק מתחת לטמפרטורת החדר מעל אמבט קרח, ערבוב מדי פעם (אם זה חם מדי, התערובת לא להגדיר כראוי). מקפלים בקרם כבד צונן כי כבר לקח פסגות רכות, דואג לא להוציא את הקרם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
13
יוצקים את מוס לתוך קליפת העוגה ומניחים במקרר להגדיר לפחות 6 שעות (לילה הוא הטוב ביותר).
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
14
מגישים צונן עם קצפת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי