פשטידת מוס דלעת
פאי מוס דלעת דורש כ 12 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 820 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת ג'לטין, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 240 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, חמאת שמנת וסוכר יחד עם מצורף ההנעה עד שהם קלים ורכים.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב ומגרדים את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הקמח, התבלינים והמלח ומערבבים לאט, עד שהבצק מתחבר. פעמיים לעטוף את הבצק לתוך דיסק חזק, עגול בניילון לעטוף וצינה במשך לפחות שעתיים, או באופן אידיאלי, לילה.
מרדדים את הבצק כך שהוא פחות מ 1/4 אינץ ' עבה, ולחץ בעדינות את הבצק לתחתית צלחת עוגה. אפשר לקצוות לבוא רק מעט מעבר לקצה של צלחת העוגה.
מניחים את הקליפה במקפיא כדי להירגע במשך 30 דקות או במקרר אם בעיצוב מראש. לקצץ את הקצה עם סכין או לעזוב כמו עבור מראה כפרי יותר. קו פגז מקורר עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה שוב ושוב למטרה זו)
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, פונה באמצע.
הסר את המשקולות ואת אניה ואופים עד הקרום כולו הוא חום זהוב (כ 10 דקות נוספות). אפשר לקרום להתקרר לחלוטין בצלחת העוגה.
מניחים את המים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין על גבי. הניחו בצד ואפשרו לג ' לטין לפרוח. בסיר קטן, לשלב את הדלעת, סוכר, תבלינים, ומלח. מערבבים כל הזמן על חום בינוני עד התערובת הופכת עבה וחלק וזה sputters.
הסר מהחום וקצף בג ' לטין.
לטאטא במשך 1 דקה, ולאחר מכן להעביר את התערובת למעבד המזון ולעבד במשך 1 דקה. אפשר לתערובת להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את החלמונים אחד בכל פעם, עיבוד במשך 5 שניות בין כל תוספת. להחזיר את התערובת לסיר ומערבבים כל הזמן עד התערובת מגיעה 71°.
הסר מהחום ולאפשר לתערובת להתקרר רק מתחת לטמפרטורת החדר מעל אמבט קרח, ערבוב מדי פעם (אם זה חם מדי, התערובת לא להגדיר כראוי). מקפלים בקרם כבד צונן כי כבר לקח פסגות רכות, דואג לא להוציא את הקרם.
יוצקים את מוס לתוך קליפת העוגה ומניחים במקרר להגדיר לפחות 6 שעות (לילה הוא הטוב ביותר).
מגישים צונן עם קצפת אם תרצה.