פשטידת עוף
פשטידת עוף עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 819 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, קמח, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
הפוך מאפה: במעבד מזון, קמח דופק, טימין, מלח ופלפל.
מוסיפים חמאה וקיצור; דופק עד שהתערובת דומה לחול גס. עם מנוע פועל, להוסיף 6 כף. מי קרח ומערבבים עד הבצק מגיע יחד, הוספת מים נוספים במידת הצורך. להפוך את הבצק על פני השטח מקומח ללוש רק כדי להפגיש. צורה לתוך מלבן, לעטוף פלסטיק צמרמורת.
מניחים חזה עוף במחבת גדולה ומכסים עם מרק. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העוף מבושל דרך, כ 20 דקות.
הסר עוף מרק לחתוך לחתיכות. זן מרק; מילואים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה, מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים עד שהתרככו, כ -15 דקות. מערבבים במלח, פלפל, קמח וקורנית ומבשלים, ערבוב, 5 דקות.
להוסיף מרק שמור, להגדיל את החום בינוני ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. להפחית חום ומבשלים עד מעובה, לטאטא לעתים קרובות, על 3 דקות. מערבבים ביין ושמנת וחום דרך.
מוסיפים עוף, ירקות, תפוחי אדמה ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
ערפל צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול.
יוצקים בתערובת עוף. אפשר להתקרר מעט. מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מרדדים את הבצק לעובי 1/4 אינץ ' בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף או נייר שעווה.
רול קרום על מערוך, ולאחר מכן להעביר אותו על גבי צלחת אפייה, מילוי כיסוי. לקצץ את הקרום כדי להתאים, קצוות crimping. ללוש שאריות יחד, לרדד ולהשתמש חותכי עוגיות ליל כל הקדושים כדי ליצור צורות לראש העוגה.
מברשת העליון של עוגה עם ביצה מוכה, בעדינות ללחוץ על לגזור לצחצח אותם עם זיגוג.
חותכים כמה חריצים בקרום לפרוק קיטור.
מניחים על גיליון אפייה מרופדת ואופים עד הקרום הוא זהוב ומילוי מבעבע, כ 60 דקות.