עוף צלוי עם מלית אורז בר
עוף צלוי עם מלית אורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 873 קלוריות, 57 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלייה עוף, פלפל, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו אווז צלוי עם אורז בר-ערמונים מלית, עוף צלוי עם מלית אורז, ו עוף צלוי עם מילוי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר נון סטיק על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 4 דקות.
מוסיפים אורז ושום למחבת; מטגנים 1 דקה.
מוסיפים מים למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות או עד שהאורז כמעט רך. מערבבים תאנים, אגוזים ו 1/4 כפית מלח.
הסר וזורק את הג ' יבלטים והצוואר מעוף; חתוך עודפי שומן. החל מחלל הצוואר, שחרר את העור משדיים ומקלות תוף על ידי הכנסת אצבעות, דחיפה בעדינות בין העור לבשר.
שלב בקערה קטנה 1/2 כפית מלח, חמאה ושאר החומרים הנותרים. משפשפים תערובת תיבול מתחת לעור משוחרר ומעל שדיים ומקלות תוף. ממלאים תערובת אורז בחלל העוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם החוט. להרים כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת עוף.
מניחים עוף, בצד החזה כלפי מעלה, על מתלה מצופה בתרסיס בישול; מניחים מתלה בתבנית צלייה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450, ואופים 20 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק הבשרני של הירך רושם 17
מוציאים עוף מהתבנית; תן לעמוד 15 דקות.
הסר עור מעוף; מחק. לגלף עוף, ומגישים עם מלית.