פשטידת עוף בקארי
פשטידת עוף בקארי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 1278 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 90 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, בצל, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים בצל וגזר, ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ 4 דקות.
מוסיפים ירכיים עוף למחבת ומפזרים אבקת קארי; באמצעות כף עץ,לזרוק עוף וירקות במחבת עם אבקת קארי עד מצופה שווה. המשך עד שכל הצדדים של עוף נצרבו, קארי מתחיל להריח קלוי, על 6 דקות.
מפזרים תערובת עוף עם קמח ומערבבים עד שעוף וירקות מצופים בקמח, ולאחר מכן מוסיפים מלאי עוף ומערבבים עד שהנוזל מתחיל להתבשל ולהתעבה, כ -7 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומוסיפים שמנת נוספת אם משתמשים בה. אפשר לעוף להגיע לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 218°. מחלקים קארי עוף בין מנות אפייה (לאפשר לפחות אינץ ' בין המילוי לבין החלק העליון של המנה; זה צריך להבטיח כי מנות לא להציף בעת האפייה).
חותכים מאפה לסעיפים מספיק זמן כך שהוא וילונות על צד של צלחת על ידי אינץ ' בערך, ואז מברשת כל גיליון עם ביצה מוכה, מכסה צד אחד לגמרי.
מניחים בצק עלים, צד ביצה למטה, על צלחת אפייה ולחזור עם מנות שנותרו ומאפה.
מברשת כל מנה עם הביצה שנותרה, ולאחר מכן לחתוך פתחי קיטור בחלק העליון של כל עוגה.
מניחים פשטידות על תבנית אפייה ואז לתנור, אופים ב 218° במשך 20 דקות, ולאחר מכן להוריד את התנור ל400 ואופים במשך 20 דקות נוספות, או עד מאפה הוא חום זהוב עמוק. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה; לעבור chutney לצד.