פשטידת עוף מצופה לחם תירס
פשטידת עוף בציפוי לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי ברוקולי, גבינת פרמזן, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תנור חום עד 204°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מפזרים עוף במלח מתובל. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל עוף ובצל על אש בינונית גבוהה 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא חום.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז. בינתיים, מניחים ירקות במסננת. לשטוף עם מים חמים עד מופשר.
הסר תערובת עוף מחום. מערבבים ירקות ושמנת חמוצה; לשמור על חום.
בקערה בינונית, מערבבים לחם תירס וערבוב מאפין, חלב, חמאה וביצה עם כפית רק עד שתרטבו (הבלילה תהיה גבשושית). תערובת עוף כפית לתבנית אפייה. זרוק את הבלילה על ידי כפות סביב הקצוות של תערובת עוף חמה.
אופים חשפו 20 עד 22 דקות או עד לחם תירס הוא חום זהוב עמוק.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.