לינגוויני בסגנון האי עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 439 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פסטה לינגווינית, בזיליקום, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: צלעות בסגנון האי, אי בסגנון סלמון צ'אודר, ו נקניקיות בסגנון רוד איילנד.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל לינגוויני לרתיחה עד רך עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים שום בשמן חם עד ריחני וזהב, 3 עד 5 דקות. מערבבים בעדינות משחה אנשובי, צלפים, ומיץ צלפים לתוך שמן.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים עגבניות, זיתים, אורגנו וסוכר לתוך תערובת שמן חם, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד ריחני ומחומם דרך, כ 10 דקות.