קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פשטידת פיצה בשרנית

פשטידת פיצה בשרנית
פשטידת פיצה בשרנית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פיסות, פפרוני, רוטב בשר ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פיצה ממולאת בשרית, מקרוני וגבינה בשרי, ו מניקוטי בשרני (מתכונים דומים).

הוראות

1
פתח piecrusts; ערימת piecrusts, ולחץ יחד.
2
מניחים piecrust על גיליון אפייה מצופה קלף; להפיץ רוטב בשר ספגטי באופן שווה על פני הקרום, משאיר גבול 1 אינץ'; העליון עם פרוסות פפרוני. מקפלים קצוות קרום מעט מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
ספגטיספגטי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים על המדף התחתון ב 425 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים גבינה, ואופים 15 דקות יותר או עד מבעבע וזהב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגניב 5 דקות.
6
חתוך לפרוסות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין