פשטידת פיצה בשרנית
פשטידת פיצה בשרנית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פיסות, פפרוני, רוטב בשר ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פיצה ממולאת בשרית, מקרוני וגבינה בשרי, ו מניקוטי בשרני (מתכונים דומים).
הוראות
פתח piecrusts; ערימת piecrusts, ולחץ יחד.
מניחים piecrust על גיליון אפייה מצופה קלף; להפיץ רוטב בשר ספגטי באופן שווה על פני הקרום, משאיר גבול 1 אינץ'; העליון עם פרוסות פפרוני. מקפלים קצוות קרום מעט מעל מילוי.
אופים על המדף התחתון ב 425 במשך 15 דקות.
מפזרים גבינה, ואופים 15 דקות יותר או עד מבעבע וזהב.