קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

פשטידת רועים

פשטידת רועים
פשטידת רועים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, עלי פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן ציפוי תפוחי אדמה: בסיר גדול להוסיף את תפוחי האדמה ושום לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים, חשופים, עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
ניקוז.
4
מעבירים את תפוחי האדמה והשום לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את השמנת החמוצה, 1/4 כוס של מרק, חמאה, מלח ופלפל, ומכים במהירות נמוכה עם מערבל יד עד תפוחי האדמה קלים ורכים, על 1 עד 2 דקות. אם התערובת יבשה מדי, להוסיף את מרק 1/4 כוס הנותרים. אל תגזים. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס צלחת אפייה עגולה 10 אינץ ' עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם עד השחמה וכמעט פריך, על 7 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיף את השמן לטפטופים במחבת ולשים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל ו 1/2 כפית מלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך מאוד רק מתחיל חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מפזרים את הסוכר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתחילים caramelize, כ 3 דקות. מערבבים את הבשר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על אש בינונית גבוהה, עד הבשר מתחיל חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים את הגזר, אפונה, שום ומבשלים, ערבוב, עד הירקות מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את רסק עגבניות וקמח ומבשלים, ערבוב, עד מעורבב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מוסיפים את הבירה, מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 3 דקות. לבשל, ערבוב עם כף עץ, וגירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, על 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הבייקון המבושל, המרק, רוזמרין, 1/2 כפית מלח, והפלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשל, חשוף, עד הרוטב מתעבה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
כפית את תערובת הבשר לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מורחים את ציפוי תפוחי האדמה באופן שווה על תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
אופים עד המילוי חם, הציפוי משחימים קלות ואת הקצוות תוססים, כ 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ומפזרים את הגבינה. חזור לתנור ואפה במשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
תן לנוח מהתנור במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

4פרוסותבייקון, לחתוך לרצועות דקותבייקון, לחתוך לרצועות דקות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4(חוֹרֶף)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעד 3 גזר בינוני, קצוץ בערך, (עלעד 3 גזר בינוני, קצוץ בערך, (על1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים11 קילו קישואים,עלי רוזמרין טריים טחוניםעלי רוזמרין טריים טחונים2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בירה בהירה או כההבירה בהירה או כהה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואה, מופשרתאפונה קפואה, מופשרת4largesתפוחי אדמה russet, קלופים לרבעיםתפוחי אדמה russet, קלופים לרבעים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)מלח, בתוספת 1/2 כפיתמלח, בתוספת 1/2 כפית1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק11 קילו קישואים,ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוויצרי מגורד או צ'דרשוויצרי מגורד או צ'דר2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות10שיני שום שלמות, מקולפותשיני שום שלמות, מקולפות