לכי לחנות וקחי כמה מקפים של רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורקיה & פשטידת רועים בטטה, פשטידת רועים בטטה הודו, ו בטטה ופאי רועי הודו.
הוראות
1
מחממים התנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת עמוקה או תנור הולנדי, מחממים את EVOO על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את טורקיה לשבור אותו עם כף עץ; העונה עם מלח ופלפל תיבול עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
פפרונצ'יני, לקישוט
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים בסיר עם מים כדי לכסות. מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה, ואז מלח את המים ומבשלים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות, או עד מכרז.
מוסיפים את הקמח לחמאה המומסת ומקציפים במשך 1 דקה, ואז מקציפים במניה ומתבלים במלח, פלפל וורצ ' סטרשייר. מבשלים במשך כמה דקות, עד מעובה, ולאחר מכן להוסיף לתערובת טורקיה. מערבבים את האפונה לתוך תערובת טורקיה לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק