פשטידת רועים מקסיקנית
פשטידת רועים מקסיקנית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 894 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך בצל, עגבניות משומר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת מאפין תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ורוס מאפין תירס כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים מקסיקנית, ו פשטידת רועים מקסיקנית.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים את הבשר והבצל במחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד שהבשר חום באופן שווה ובצל רך.
שמן ניקוז. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל.
מערבבים את העגבניות ומבשלים 5 דקות. מערבבים את תיבול טאקו ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולהמשיך לבשל 5 דקות, עד מעובה.
העברה לתבנית אפייה מוכנה, העליון באופן שווה עם תירס.
הכן את תערובת מאפין תירס על פי הוראות החבילה.
מורחים באופן שווה על שכבת התירס בתבנית האפייה.
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד נפוח וזהב.