פשטידת תרד וגבינה
קיש תרד וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 275 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, מלח ופלפל, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו נקניק וגבינה קיש עם תרד, פשטידת תרד וגבינה, ו פשטידת גבינת פטריות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. במחבת קטנה על חום בינוני, להמיס חמאה.
מוסיפים בצל ומטוגנים עד שקופים, כ 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה יותר, ערבוב.
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב.
מפזרים תערובת בצל, תרד וגראייר על החלק התחתון של קליפת עוגה. מקציפים ביצים וחלב יחד, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. בעדינות לשפוך לתוך הקרום.
אופים קיש במשך 40 עד 45 דקות, עד סט משחימים יפה.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.