צ'ילי בקערת לחם
צ'ילי בקערת לחם הוא מתכון אמריקאי שמגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -26 גרם חלבון , 28 גרם שומן ובסך הכל 507 קלוריות . , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, בשר בקר טחון, גבינת פרמזן ואבקת שום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 56% . מרק גבינת תפוחי אדמה הטוב ביותר בקערת לחם , קערת לחם גראטן ומרק סתיו בקערה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בסיר חום בקר עם בצל; לְנַקֵז.
הוסף את חמשת המרכיבים הבאים; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות. משמנים 9 אינץ'. תבנית אפייה בצורת לב או עגולה; מפזרים קמח תירס ומניחים בצד. בסיר על אש בינונית מביאים מים וחמאה לרתיחה.
מוסיפים קמח, פרמזן ואבקת אפייה; מערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; טורפים פנימה ביצים, אחת בכל פעם. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
מורחים לתבנית מוכנה, בונים מעט קצוות.
אופים ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהמרכז יציב ותפוח והשוליים מזהיבים. יוצרים חריץ רדוד במרכז כדי לאפשר לאדים לצאת. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים לצלחת הגשה. ממלאים בצ'ילי; להגיש מיד.