קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

צ'אנה מסאלה (חומוס קארי)

צ'אנה מסאלה (חומוס קארי)
Channa Masala (חומוס קארי) נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות הודית. . וזה טוב. מתכונים דומים: Channa Masala (חומוס קארי), צ'אנה-חומוס, קארי תפוחי אדמה וכרובית, ו Chole Masala-חומוס קארי.

הוראות

1
מערבבים את העגבניות, כמחצית הבצל, הג ' ינג ' ר, וקמח אורז בבלנדר; להתמזג לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מחממים את שמן זרעי כמון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמון מתנפח והופך חום זהוב. מבשלים את הבצל הנותר בשמן החם במשך כ 3 דקות. מערבבים את תערובת העגבניות המעורבת, שעועית גרבנזו, אבקת קארי ומלח לתוך הבצל; מכסים ומבשלים עד חם, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מקשטים עם הכוסברה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Kamptaler Terrassen גרונר Veltliner. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.