צ'ארד שוויצרי קלוי עם פטה
אם יש לך chard-עלים קשת וגבעולים, גבינת פטה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו צ'ארד שוויצרי קלוי עם פטה, Chard שוויצרי עם דומדמניות ופטה, ו Chard שוויצרי פטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בשמן זית.
לזרוק את הגבעולים סלק בצל בקערה עם 1 כף שמן זית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומתפשטים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבעולים סלק התרככו והבצל מתחיל חום על הפינות, על 15 דקות. לזרוק את עלי סלק עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור.
מפזרים את העלים על תערובת גזע, ואז לפזר את גבינת פטה מעל.
חזור לתנור ואפה עד שהגבעולים יהיו רכים, העלים מתחילים להתבשל, והפטה נמסה וזהובה, כ-20 דקות.