צ'דר-אפל ואנוקה
צ'דר-אפל ואנוקה דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 367 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמרים, ג'לי תפוחים, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו תפוח, צ'דר לבן וסלט תרד עם ויניגרט סיידר דבש-תפוחים, אפל-צ'דר ממולא עוף עם תפוח-דיז' ון פאן רוטב - איווה הילדה אוכלת, ו תפוח מקורמל + גבינת צ'דר בייגלה רך עם רוטב טבילה של סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כוסות קמח לכל מטרה, סוכר, מלח ושמרים בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב.
שלב מים, זעפרן וקיצור; מחממים בסיר עד שהתערובת מגיעה ל -120 (קיצור לא צריך להמיס לחלוטין).
מוסיפים תערובת נוזלית לתערובת הקמח, מקציפים היטב במהירות בינונית בעזרת מערבל כבד בעזרת חיבור ההנעה.
מוסיפים 1 ביצה 1 כוס קמח. מקציפים במהירות נמוכה 1 דקה; ואז היכו במהירות בינונית-גבוהה במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולשים עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי (כ -10 דקות). מעצבים בצק לכדור; מניחים בקערה משומנת היטב, הופכים לחלק העליון של השומן. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד להכפלה בכמויות גדולות.
אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. מניחים חצי בצק בצד. (כיסוי כדי למנוע ייבוש.)
מחלקים את מחצית הבצק שנותרה ל -4 מנות שוות.
שלב 3 מנות; ללוש 2 או 3 פעמים על משטח מקומח קלות. מכסים ומניחים בצד את יתרת הבצק.
מגלגלים חלק גדול יותר למלבן 13 "על 10"; מעבירים לתבנית אפייה משומנת קלות.
כפית חצי צ 'דר-תפוח מילוי 4" רצועה רחבה במרכז הבצק, עוזב 3 " בכל צד. עם סכין חדה, לחתוך בצק במרווחים 1" לאורך כל צד של מילוי. מקפלים רצועות מעל מילוי, לסירוגין מצד לצד, תוחבים קצוות פנימה.
מחלקים חלק קטן יותר של בצק לשליש. צורת כל שליש לתוך 14 " חבל; קמצוץ מסתיים יחד בקצה אחד כדי חותם. צמת חבלים; קמצוץ קצוות כדי חותם.
מברישים את החלק העליון של הצמה המלאה בתפוחים קלות עם ביצה טרופה 1; מניחים צמה קטנה יותר על גבי צמה גדולה יותר.
מברישים צמה קטנה יותר בביצה. טאק מסתיים צמה קטנה תחת קצה תחתון של צמה גדולה, צובט לאטום. (
הניחו בחירת עץ דרך צמות בשני הקצוות כדי למנוע הפרדה במהלך העלייה והאפייה.)
חזור על הליכי גלגול, חיתוך, מילוי וקליעה עם מחצית הבצק והמילוי הנותרים. לכסות ולתת כיכרות לעלות במקום חמים, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים בחום של 350 למשך 25 עד 30 דקות או עד להשחמה קלה.
מעבירים לרשת; להסיר מבחר עץ, מגניב.
מברישים בג ' לי תפוחים מומס; מגניב. מנפים אבקת סוכר על כיכרות לפני ההגשה.