קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

צ'וק-פונדנט בוטנים עם אדמת שוקולד ודובדבנים

צ'וק-פונדנט בוטנים עם אדמת שוקולד ודובדבנים
צ'וק-פינאט פונדנט עם אדמת שוקולד ודובדבנים לוקח כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא חמאה, חמאת בוטנים פריכה, קומפוט דובדבן גדול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. פונדנט שוקולד ללא קמח, פונדנט פקאן שוקולד, ו פונדנט אספרסו ושוקולד דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את הקרקע ראשונה.
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
פרוס דק את עוגת השוקולד ושכב על מגשי אפייה מרופדים בקלף אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
אופים במשך 30 דקות, הפיכת הפרוסות באמצע הדרך, עד פריך למגע. שים מעבד מזון וויז לפירורים פריכים. זה יחזיק מעמד עד שבוע בקופסת פח אטומה.
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הפוך את הפונדנטים על ידי צחצוח 6 תבניות dariole היטב עם חמאה מומסת. צ ' יל במשך 1 דקות, ואז מברשת שוב. שים כפית של אבקת קקאו באחד ולנער על כך בפנים כולו מצופה, ואז להטות את השאר לתוך הבא הקש על החלק התחתון של dariole כדי לצאת כל עודף. חזור עם כל הדאריולים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
היכו יחד את החמאה הריכה, חמאת הבוטנים, הסוכר והוניל כדי לקרם אותם, ואז הכו בביצים, ואחריו הקמח. מערבבים בשוקולד המומס ומחלקים בין darioles. צ ' יל עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
7
כדי לשרת, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
אופים את fondants עבור 10-12 דקות העליון יהיה להגדיר, אבל אתה צריך להרגיש באמצע רך כאשר אתה לדרבן אותו.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הוסף ערימה קטנה של אדמה לכל צלחת העליון עם דובדבן או לשים את הקרקע דלי מיני או עציץ.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
10
מוסיפים כף של קומפוט דובדבן לכל צלחת וגלידת וניל. לבסוף, בזהירות להפוך כל פונדנט שוקולד על הצלחת הם צריכים לצאת בקלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
CompoteCompote
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
11
מגישים באופן מיידי.