צ'וק-פונדנט בוטנים עם אדמת שוקולד ודובדבנים
צ'וק-פינאט פונדנט עם אדמת שוקולד ודובדבנים לוקח כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 803 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא חמאה, חמאת בוטנים פריכה, קומפוט דובדבן גדול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. פונדנט שוקולד ללא קמח, פונדנט פקאן שוקולד, ו פונדנט אספרסו ושוקולד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
פרוס דק את עוגת השוקולד ושכב על מגשי אפייה מרופדים בקלף אפייה.
אופים במשך 30 דקות, הפיכת הפרוסות באמצע הדרך, עד פריך למגע. שים מעבד מזון וויז לפירורים פריכים. זה יחזיק מעמד עד שבוע בקופסת פח אטומה.
הפוך את הפונדנטים על ידי צחצוח 6 תבניות dariole היטב עם חמאה מומסת. צ ' יל במשך 1 דקות, ואז מברשת שוב. שים כפית של אבקת קקאו באחד ולנער על כך בפנים כולו מצופה, ואז להטות את השאר לתוך הבא הקש על החלק התחתון של dariole כדי לצאת כל עודף. חזור עם כל הדאריולים.
היכו יחד את החמאה הריכה, חמאת הבוטנים, הסוכר והוניל כדי לקרם אותם, ואז הכו בביצים, ואחריו הקמח. מערבבים בשוקולד המומס ומחלקים בין darioles. צ ' יל עד 24 שעות.
כדי לשרת, תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
אופים את fondants עבור 10-12 דקות העליון יהיה להגדיר, אבל אתה צריך להרגיש באמצע רך כאשר אתה לדרבן אותו.
הוסף ערימה קטנה של אדמה לכל צלחת העליון עם דובדבן או לשים את הקרקע דלי מיני או עציץ.
מוסיפים כף של קומפוט דובדבן לכל צלחת וגלידת וניל. לבסוף, בזהירות להפוך כל פונדנט שוקולד על הצלחת הם צריכים לצאת בקלות.