קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות41
מגזין

צ'וקרוט גרני

צ'וקרוט גרני
Choucroute גארני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם עוף, שמן בוטנים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פינו נואר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, ו Choucroute Garnie.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה וחזקה, משלבת את 1/3 כוס המלח הכשר עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים את צלעות החזיר; לנער היטב כדי לצפות את הצלעות ביסודיות עם תבלינים. אטמו את השקית וקררו את הצלעות למשך לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
צלעות חזירצלעות חזיר
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
למחרת, מחממים את התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
יש לשטוף את הכרוב הכבוש במים קרים ולסחוט יבש. הגדר מחבת צלייה גדולה מעל 2 מבערים על חום גבוה ולהמיס את שומן הברווז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות. מערבבים את הכרוב הכבוש, גרגרי ערער, עלי דפנה, זרעי קימל, פלפל שחור, מלאי ויין ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
זרעי קימלזרעי קימל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, לשטוף את צלעות חזיר מתחת למים קרים להתייבש טפיחה. לקנן את צלעות החזיר בכרוב הכבוש ולהחזיר לרתיחה על חום גבוה בינוני. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר את צלעות החזיר מהכרוב הכבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
8
חתוך בין הצלעות. החזירו את הצלעות לכרוב הכבוש ואת הנסטלה בקילבסה, נקניקיות ונקניק. מכסים ואופים עד הבשרים הם חמים, על 25 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דקפלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
נקניקייהנקניקייה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בינתיים, בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מבשלים את תפוחי האדמה עד במכרז כאשר פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מסננים את תפוחי האדמה ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
11
כדי לשרת, תלולית הכרוב החם במרכז צלחות ארוחת ערב חמות מאוד טאק חלקית בצלעות החזיר ואת kielbasa. מסדרים את הנקניקיות והנקניק סביב הכרוב הכבוש. לחלופין, ערם את הכרוב הכבוש על מגש מחומם גדול ומקשט עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דקפלפל צהוב, צלוי, קלוף, ללא גרעינים וקצוץ דק
נקניקייהנקניקייה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
12
מגישים את choucroute עם תפוחי אדמה מבושלים חרדל מגוון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים