Choucroute גארני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 70 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם עוף, שמן בוטנים, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פינו נואר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: Choucroute Garnie, Choucroute Garnie, ו Choucroute Garnie.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה וחזקה, משלבת את 1/3 כוס המלח הכשר עם הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את צלעות החזיר; לנער היטב כדי לצפות את הצלעות ביסודיות עם תבלינים. אטמו את השקית וקררו את הצלעות למשך לילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
צלעות חזיר
סוכר אדום גס
(מקיט, היקורי או אלמון)
3
למחרת, מחממים את התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
יש לשטוף את הכרוב הכבוש במים קרים ולסחוט יבש. הגדר מחבת צלייה גדולה מעל 2 מבערים על חום גבוה ולהמיס את שומן הברווז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
5
מוסיפים את הבצל ואת השום ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, על 7 דקות. מערבבים את הכרוב הכבוש, גרגרי ערער, עלי דפנה, זרעי קימל, פלפל שחור, מלאי ויין ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
זרעי קימל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, לשטוף את צלעות חזיר מתחת למים קרים להתייבש טפיחה. לקנן את צלעות החזיר בכרוב הכבוש ולהחזיר לרתיחה על חום גבוה בינוני. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזיר
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הסר את צלעות החזיר מהכרוב הכבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזיר
8
חתוך בין הצלעות. החזירו את הצלעות לכרוב הכבוש ואת הנסטלה בקילבסה, נקניקיות ונקניק. מכסים ואופים עד הבשרים הם חמים, על 25 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
נקניקייה
(מקיט, היקורי או אלמון)
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בינתיים, בסיר גדול, מכסים את תפוחי האדמה במים קרים, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מבשלים את תפוחי האדמה עד במכרז כאשר פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מסננים את תפוחי האדמה ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
11
כדי לשרת, תלולית הכרוב החם במרכז צלחות ארוחת ערב חמות מאוד טאק חלקית בצלעות החזיר ואת kielbasa. מסדרים את הנקניקיות והנקניק סביב הכרוב הכבוש. לחלופין, ערם את הכרוב הכבוש על מגש מחומם גדול ומקשט עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צלעות חזיר
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
נקניקייה
חרדל מוכן, אופציונלי
12
מגישים את choucroute עם תפוחי אדמה מבושלים חרדל מגוון.