קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות60
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צ'וריסו וצדפות ממולאים פגזי פסטה ברוטב Cioppino

צ'וריסו וצדפות ממולאים פגזי פסטה ברוטב Cioppino
צ'וריסו & צדפות ממולאות פגזי פסטה ברוטב Cioppino הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום עלי בזיליקום, שרימפס, מולים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: קונכיות פסטה ממולאות ברוטב בולונז קל, קונכיות פסטה ממולאות, ו פסטה גדולה ממולאת פגזים.

הוראות

1
הכן את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
שמן זית כוס חום בעציץ מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים שום & שאלוט, זיעה עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים שומר, גזר וסלרי; מבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
5
מוסיפים טימין & אורגנו, יחד עם פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים רסק עגבניות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר רסק מבשל למטה, להוסיף 1 כוס ורמוט, דה זיגוג המחבת. להעלות את החום בינוני גבוה & להמשיך לבשל עד הנוזל מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף כוס נוספת של ורמוט & המשך בישול; עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
8
הוסף עלי דפנה, פחית עגבניות עם הנוזל שלה, 2 כוסות מיץ צדפות & ווסטרשייר. חום נמוך יותר לרתיחה & לכסות את הסיר. מבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -30 דקות.לכבות חום & להסיר ענפי עשב & עלי דפנה. באמצעות בלנדר טבילה מחית את הרוטב. זה צריך להיות עבה מעט, אבל חלק & קטיפתי. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לקרר בין לילה או עד 3 ימים.הכן את הפגזים
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן קל תבשיל 2 ליטר. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הוסף 1 T מלח & פגזי פסטה. לבשל עד אל דנטה, על 12 דקות. מערבבים את הפגזים כדי למנוע מהם דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
11
מסננים לתוך מסננת ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מחממים שמן זית 2 T במחבת חתוכה בגודל בינוני המוגדרת בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיף את הבצל & לבשל כמה רגעים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיף את צ ' וריסו & את הצדפות ערבוב עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
15
יוצקים בכוס ורמוט & להמשיך לבשל עד הנוזל מצטמצם & המחבת כמעט יבש. מתבלים במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר את המחבת מהחום וזרוק את פירורי הלחם & מיץ צדפות, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מוסיפים את העגבניות, - כוס פטרוזיליה ושומר, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
18
טפטוף שכבה קלה של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13. עבודה עם פגז אחד בכל פעם, כפית 1 עד 3 T של תערובת צ ' וריסו (בהתאם לגודל של הפגזים שלך) לתוך כל פגז הגדרת אותם לתוך צלחת אפייה כמו שאתה עובד. הם צריכים להיות נוגעים ללב, אבל לא ארוז היטב. לאחר המנה מלאה, לטפטף רוטב נוסף על הפגזים, להיות נדיב, אבל הם לא צריכים לשחות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
19
אופים את הפגזים עד הרוטב מבעבע & האזורים החשופים של פגז רק מתחילים חום, כ 30 דקות. תניח אותם בצד, בצורה רופפת.הכן את Cioppino
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מוסיפים חומץ יין אדום לרוטב הנותר ומביאים לרתיחה. התאם את העקביות של הרוטב עם מים. אתה רוצה צלייה, אבל לא מימית. השתמש בשיקול דעתך. לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
21
מוסיפים את הדגים והשרימפס לסיר של בסיס רותח. כסה את pot.To
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
22
לשרת
23
כפית כמה פגזים ממולאים לתוך כל אחד 4 קערות מרק נמוכות. במחבת גדולה עם מכסה, לחמם את 1 כוס הנותרים של ורמוט להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
ורמוטורמוט
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
24
הוסף את הצדפות & מולים. כיסוי & לבשל; רועד עד רכיכה פתוחה, על 5 דקות. להשליך רכיכה סגורה; לחלק את השאר בין קערות מרק. מסננים את הנוזל הנותר לתוך cioppino & להעלות את החום. ברגע בועות קטנות מתחילים להופיע על הקצוות של הסיר לכבות את החום, לא לתת את cioppino לבוא לרתיחה. מצקת את cioppino על הצדפות & פגזי פסטה לוודא לכלול מגוון רחב של דגים וחסילונים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
25
מקשטים בנדיבות עם פטרוזיליה נותרת, בזיליקום וטפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
26
מגישים חמים.

מרכיבים

0עלים בזיליקום קצוצים בערך עלים בזיליקום קצוץעלים בזיליקום קצוצים בערך עלים בזיליקום קצוץ2bay leaves bay leavesbay leaves bay leaves2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טריים (לא קלויים) פירורי לחם טריים (לא קלויים)794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות (28 עוז) פחית עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות (28 עוז) פחית עגבניות חתוכות לקוביות2גזר, קלופים וקצוצים בערך גזר, קלופים וקצוצים בערךגזר, קלופים וקצוצים בערך גזר, קלופים וקצוצים בערך1מעקבסלרי, לחתוך ¼ סלרי, לחתוך ¼ "קוביות גבעול סלרי, לחתוך ¼" קוביות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות369אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות קצוצות, שטופות ומרוקנות (½6 עוז) פחיות של צדפות קצוצות, שטופות ומרוקנותצדפות קצוצות, שטופות ומרוקנות (½6 עוז) פחיות של צדפות קצוצות, שטופות ומרוקנות113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נרפא צ'וריסו ספרדית, לחתוך לתוך ¼נרפא צ'וריסו ספרדית, לחתוך לתוך ¼" קוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי שומר, בריכות עדינות בלבד, קצוצותעלי שומר, בריכות עדינות בלבד, קצוצות1נורה שומר, גבעולים ובריכות גזוז, cored ופרוסות הנורה שומר חוצה חכם, גבעולים ובריכות גזוז, cored ופרוסות לחצות חכםנורה שומר, גבעולים ובריכות גזוז, cored ופרוסות הנורה שומר חוצה חכם, גבעולים ובריכות גזוז, cored ופרוסות לחצות חכם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דגים בשר מוצק על פי בחירתך לחתוך לחתיכות 1â€דגים בשר מוצק על פי בחירתך לחתוך לחתיכות 1â€3ציפורןשום, טחוןשום, טחון12smallsצדפות כגון מנילה, היטב שפשף צדפות קטנות כגון מנילה, היטב שפשףצדפות כגון מנילה, היטב שפשף צדפות קטנות כגון מנילה, היטב שפשף12מולים, שפשף ודה מזוקן מולים, שפשף ודה מזוקןמולים, שפשף ודה מזוקן מולים, שפשף ודה מזוקן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית, ועוד לטפטוףשמן זית, ועוד לטפטוף1sprigאורגנו טריאורגנו טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה איטלקית קצוצה בערךפטרוזיליה איטלקית קצוצה בערך454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קליפות פסטה מיובשות, גדולות מספיק כדי דבריםקליפות פסטה מיובשות, גדולות מספיק כדי דברים1בצל אדום, לחתוך לתוך ¼ € א קוביות בצל אדום, לחתוך לתוך ¼ א€ א קוביהבצל אדום, לחתוך לתוך ¼ € א קוביות בצל אדום, לחתוך לתוך ¼ א€ א קוביה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2עגבניות רומא, זרע ולחתוך ל ¼ € א קוביה עגבניות רומה, זרע ולחתוך ל ¼ א קוביהעגבניות רומא, זרע ולחתוך ל ¼ € א קוביה עגבניות רומה, זרע ולחתוך ל ¼ א קוביה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח למי פסטהמלח למי פסטה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם2largesבצלצלים, קצוצים בערך בצלצלים גדולים, קצוצים בערךבצלצלים, קצוצים בערך בצלצלים גדולים, קצוצים בערך12largesשרימפס, קלופים דה ורידים שרימפס גדול, קלופים דה ורידיםשרימפס, קלופים דה ורידים שרימפס גדול, קלופים דה ורידים3sprigsטימין טרי מזנק טימין טריטימין טרי מזנק טימין טרי2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)שמן צמחי, ועוד לתבנית אפייהשמן צמחי, ועוד לתבנית אפייה8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקורמוט לבן יבשורמוט לבן יבש2(חוֹרֶף)12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום כתוש, או יותר טעםפתיתי פלפל אדום כתוש, או יותר טעם