צ'וריסו & צדפות ממולאות פגזי פסטה ברוטב Cioppino הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 1488 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום עלי בזיליקום, שרימפס, מולים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: קונכיות פסטה ממולאות ברוטב בולונז קל, קונכיות פסטה ממולאות, ו פסטה גדולה ממולאת פגזים.
הוראות
1
הכן את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
שמן זית כוס חום בעציץ מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים שום & שאלוט, זיעה עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים שומר, גזר וסלרי; מבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
5
מוסיפים טימין & אורגנו, יחד עם פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים רסק עגבניות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר רסק מבשל למטה, להוסיף 1 כוס ורמוט, דה זיגוג המחבת. להעלות את החום בינוני גבוה & להמשיך לבשל עד הנוזל מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הוסף כוס נוספת של ורמוט & המשך בישול; עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
8
הוסף עלי דפנה, פחית עגבניות עם הנוזל שלה, 2 כוסות מיץ צדפות & ווסטרשייר. חום נמוך יותר לרתיחה & לכסות את הסיר. מבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ -30 דקות.לכבות חום & להסיר ענפי עשב & עלי דפנה. באמצעות בלנדר טבילה מחית את הרוטב. זה צריך להיות עבה מעט, אבל חלק & קטיפתי. להביא לטמפרטורת החדר, ואז לקרר בין לילה או עד 3 ימים.הכן את הפגזים
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F. שמן קל תבשיל 2 ליטר. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הוסף 1 T מלח & פגזי פסטה. לבשל עד אל דנטה, על 12 דקות. מערבבים את הפגזים כדי למנוע מהם דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
(צינור גדול)
11
מסננים לתוך מסננת ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מחממים שמן זית 2 T במחבת חתוכה בגודל בינוני המוגדרת בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיף את הבצל & לבשל כמה רגעים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיף את צ ' וריסו & את הצדפות ערבוב עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
15
יוצקים בכוס ורמוט & להמשיך לבשל עד הנוזל מצטמצם & המחבת כמעט יבש. מתבלים במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר את המחבת מהחום וזרוק את פירורי הלחם & מיץ צדפות, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מוסיפים את העגבניות, - כוס פטרוזיליה ושומר, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
18
טפטוף שכבה קלה של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13. עבודה עם פגז אחד בכל פעם, כפית 1 עד 3 T של תערובת צ ' וריסו (בהתאם לגודל של הפגזים שלך) לתוך כל פגז הגדרת אותם לתוך צלחת אפייה כמו שאתה עובד. הם צריכים להיות נוגעים ללב, אבל לא ארוז היטב. לאחר המנה מלאה, לטפטף רוטב נוסף על הפגזים, להיות נדיב, אבל הם לא צריכים לשחות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
19
אופים את הפגזים עד הרוטב מבעבע & האזורים החשופים של פגז רק מתחילים חום, כ 30 דקות. תניח אותם בצד, בצורה רופפת.הכן את Cioppino
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
מוסיפים חומץ יין אדום לרוטב הנותר ומביאים לרתיחה. התאם את העקביות של הרוטב עם מים. אתה רוצה צלייה, אבל לא מימית. השתמש בשיקול דעתך. לטעום ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
21
מוסיפים את הדגים והשרימפס לסיר של בסיס רותח. כסה את pot.To
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
22
לשרת
23
כפית כמה פגזים ממולאים לתוך כל אחד 4 קערות מרק נמוכות. במחבת גדולה עם מכסה, לחמם את 1 כוס הנותרים של ורמוט להגדיר על חום בינוני.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
24
הוסף את הצדפות & מולים. כיסוי & לבשל; רועד עד רכיכה פתוחה, על 5 דקות. להשליך רכיכה סגורה; לחלק את השאר בין קערות מרק. מסננים את הנוזל הנותר לתוך cioppino & להעלות את החום. ברגע בועות קטנות מתחילים להופיע על הקצוות של הסיר לכבות את החום, לא לתת את cioppino לבוא לרתיחה. מצקת את cioppino על הצדפות & פגזי פסטה לוודא לכלול מגוון רחב של דגים וחסילונים.