קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות52
מגזין

צ'יזבורגר מיושן

צ'יזבורגר מיושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגר מיושן. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 893 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: צ'יזבורגר, עוגת צ'יזבורגר, ו עוגת צ'יזבורגר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הבשר הטחון על תבנית אפייה ומחלקים ל-5 מנות שוות. לדחוף את הבשר (לא לטפוח אותו) יחד בעדינות וצורה לתוך קציצות לא גדול יותר בגודל של לחמניות ההמבורגר שלך. הם צריכים להיות דחוסים באופן רופף; הם צריכים להיראות מחוספס כפרית, לא חלקה וככה קרום טוב יתפתח ויהיו הרבה פינות וסדקים עבור הגבינה להמס לתוך. הם צריכים להיות בערך 1/2 אינץ 'עבה בערך 4 אינץ' רחב. ודא שהם מתאימים לחמניות שלך! לאחר בצורת, לצנן את ההמבורגרים לא מבושלים במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
בשר טחוןבשר טחון
גבינהגבינה
קרוםקרום
גלולגלול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה, או מחממים את מחבת הברזל הגדולה ביותר מעל חום בינוני-גבוה עד לעישון בלבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
4
מפזרים את שני הצדדים של ההמבורגרים בנדיבות עם מלח. זה לא רק עבור טעם, אלא גם כדי לבנות קרום טוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
מלחמלח
5
באמצעות מרית, מניחים את ההמבורגרים על הגריל או במחבת; הם צריכים לרחוש על קשר. אם אתה מבשל בפנים, לפתוח את החלון שלך, כי זה עלול לקבל קצת מעושן!
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מריתמרית
גרילגריל
6
אם אתה משתמש בגריל: לבשל 2 דקות בצד הראשון עבור בינוני נדיר או 3 דקות אם אתה אוהב אותם בינוני היטב. תהפכו את ההמבורגרים, ותעלו על כל אחד עם פרוסת גבינה. מכסים, אם אפשר, ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את ההמבורגרים שלך ואת החום של הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
אם משתמשים במחבת: מבשלים 4 דקות עבור מדיום-רייר, או 5 דקות עבור בינוני-היטב בצד הראשון. תהפכו את ההמבורגרים, ותעלו על כל אחד עם פרוסת גבינה. כיסוי, אם אפשר, ומבשלים 4 דקות יותר. מדחום בשר מוכנס באמצע ההמבורגר צריך לרשום 135 עד 140 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
8
הסר את ההמבורגרים מהחום וטוחן פלפל שחור טחון טרי על גבי כל המבורגר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
9
בעוד הבשר נח, טוסט הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
גלולגלול
בשרבשר
10
מורחים את שני הצדדים לחתוך של הלחמניות עם קצת חמאה רכה. מנמיכים את החום בינוני, להוסיף את הלחמניות לחתוך בצד למטה, ולתת להם טוסט עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
גלולגלול
11
מניחים כל המבורגר על לחמניה, למעלה עם קטשופ צ ' אטני או פלפל אדום קלוי ומטבל אגוז וערימה אתה התוספות האהובות עליך. לחפור לתוך פרוסה קטנה של גן עדן הקיץ ישר מהמטבח שלך!
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קטשופקטשופ
אגוזי מלךאגוזי מלך
גלולגלול
12
לחמם את השמן בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
שמור את המכסה שלך בהישג יד.
14
מוסיף את זרעי החרדל וזרעי הכמון; הם צריכים להתחיל בהתלהבות פקיעה במגע עם השמן, כך לכסות את הסיר עד שהתיזה שוככת, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
זרעי כמוןזרעי כמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך רק מתחיל חום, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
16
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר, ו לטגן עד השום הוא רך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
17
הוסף את Garam Masala, פפריקה וכורכום. מערבבים ומבשלים כ -30 שניות. לאחר מכן להוסיף את החומץ (עומד בחזרה אז אתה לא לשאוף את האדים!) ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כורכוםכורכום
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
18
מוסיפים את העגבניות, מולסה, 1/2 כפית מלח והרבה פלפל שחור טחון טרי. מערבבים, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים בבית מבשלים נדיב על 10 דקות עד מעובה. אתה יכול לחית אותו אם אתה רוצה. שים את זה בצד לקרר ואז לצנצנת. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מולסהמולסה
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
19
מערבבים את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחור, אם משתמשים במטחנת תבלינים או מטחנת קפה וטוחנים עד בסדר. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
זרעי הלזרעי הל
תערובת תיבולתערובת תיבול
ציפורןציפורן
קפהקפה
20
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
צלי את הפלפלים האדומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
22
מניחים כל פלפל על הלהבה הפתוחה של מבער גז או גריל, בישול עד העור מושחר שלפוחיות. לסובב את הפלפלים ולהשחיר כל הדרך מסביב, על 15 דקות. לחלופין, ניתן לצלות את הפלפלים בתנור על ידי הנחת הפלפלים על תבנית אפייה והנחת מתחת למטלית, הנעה בתדירות גבוהה, עד שהפלפלים מושחרים ומבצבצים בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
גרילגריל
23
שים את הפלפלים המושחרים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד לאדים.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
24
טוסט האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
טוסטטוסט
25
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מצופה קלף. פופ לתוך התנור עד חום זהוב בהיר ארומטי, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
26
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
27
מקלפים את הפלפלים האדומים באמצעות סכין קילוף. זרוק את הקליפות, גזע וזרעים. לזרוק את הפלפלים האדומים קלויים, אגוזי מלך, מיץ לימון, מולסה רימון, שמן זית, פפריקה, כמון, פתיתי פלפל אדומים ושום למעבד מזון עם כפית מלח, ולהפעיל עד לטבול חלק. טעם לתיבול ולהתאים בהתאם. מגניב ומגיש.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
פלפל אדוםפלפל אדום
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
פפריקהפפריקה
אגוזי מלךאגוזי מלך
שוםשום
כמוןכמון
זרעיםזרעים
מלחמלח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
סכיןסכין

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם4largesתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונליתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונלי5שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי5לחמניות בורגר, פיצוללחמניות בורגר, פיצול33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, בטמפרטורת החדרחמאה, בטמפרטורת החדר411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות3largesמקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)מקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)1חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק11 אינץ אצבע זנגביל טרי, קלופים טחון1 אינץ אצבע זנגביל טרי, קלופים טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה או זרעי ענביםשמן קנולה או זרעי ענבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)תרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון5שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר5שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1אוראו ממולאים כפוליםלתיבול בשרלתיבול בשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מולסה רימונים (ראה הערה של קוק)מולסה רימונים (ראה הערה של קוק)2פלפל אדוםפלפל אדום1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'5אינצ ' יםפרוסות עבות צ'דר חדהפרוסות עבות צ'דר חדה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בריסקט ו 1 sirloin קילו, קרקע בגסות יחד (ראה הערה של קוק)בריסקט ו 1 sirloin קילו, קרקע בגסות יחד (ראה הערה של קוק)1באט מומסעלי חסה עגבנייה, בצל אדום פרוס, לתיקון את ההמבורגריםעלי חסה עגבנייה, בצל אדום פרוס, לתיקון את ההמבורגרים1חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך גלם, חצאים וחתיכותאגוזי מלך גלם, חצאים וחתיכות