צ'יזבורגר" סן פרנסיסקו " בייקון גוואקמולי
המתכון" סן פרנסיסקו "בייקון צ' יזבורגר גוואקמולי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1040 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 59 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו עלי חסה עלי אלון, גבינת פונטינה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: גואקמולי בייקון צ'יזבורגר, צ'יזבורגר עם כוסברה ולימון, ו ריבת בייקון וקסדיית גוואקמולי עם ביצה מטוגנת עם ויניגרט ריבת בייקון.
הוראות
מוסיפים את פרוסות הבייקון למחבת ברזל יצוקה קרה. להפוך את החום בינוני לבשל אותם עד פריך. בערך 5-7 דקות.
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר. תניח בצד.מחלקים את הבשר הטחון ל 4 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק לכדור ולאחר מכן בעדינות ללחוץ לתוך קציצות בצורת כדי להתאים את פרוסות לחם שאור.
מפזרים כל פטי עם מלח ופלפל.מבשלים המבורגרים על אש בינונית. כ-2 עד 3 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר. ברגע האחרון, מניחים פרוסות גבינה למעלה וממשיכים לבשל עד שהגבינה נמסה מעט. תזיז את ההמבורגרים לצלחת כדי לנוח. קל גריל את פרוסות שאור משני הצדדים. רק מספיק כדי לקבל גריל קלוי marks.To להרכיב את ההמבורגרים, במקום 4 חתיכות של פרוסות שאור קלוי מולך. מחלקים את חתיכות החסה עלה האלון באופן שווה בשכבה אפילו על כל פרוסה. למעלה זה עם מנה של ממרח אבוקדו, אחד או שניים פרוסות עגבניות ירושה, המבורגר, שלוש או ארבע טבעות של בצל אדום ושתי פרוסות בייקון. למעלה עם לחם שאור הנותרים.
חותכים את ההמבורגרים לשניים ומגישים חמים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ממרח אבוקדו עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.