צ'ילה-גבינה לחם תירס
לחם תירס עם גבינת צ'ילה יכול להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם סוכר, ביצים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו צ'ילה-גבינה לחם תירס, הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית, ו תירס בגריל עם גבינה וצ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה רכה וסוכר בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
הוסף תחליף ביצה, חלב חמאה דל שומן, וביצים, פועם במהירות נמוכה עד בשילוב טוב.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, קמח תירס, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ו 3/4 כפית מלח בקערה בינונית, ומערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חלב חמאה, ערבוב רק עד בשילוב. מקפלים גבינה גרוסה, תירס, צ ' ילי ירוק.
יוצקים הבלילה לתוך 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור, וקריר במשך 5 דקות במחבת.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Clos Amador Cava Tendre rosé. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![Clos Amador קאווה Tendre עלה]()
Clos Amador קאווה Tendre עלה
צבע ורוד עמוק ועמוק עם מראה מבריק. היווצרות מתמדת של מחרוזות של בועות בסדר. ניחוחות נקיים ועזים של פירות אדומים, אופייניים למגוון, עם פתק קל של פרח ורדים. טרי ואלגנטי, עם הערות מסומנות של פירות בר, פטל ודובדבנים המסדרים טעם לוואי מוצק, רחב.קלוס אמאדור רוז (Clos Amador Rose), שנהנתה במיוחד כאפריטיף, מהווה התאמה מושלמת למוס שוקולד מריר, והיא אלוהית עם פירות אדומים טריים ועוגות כמו שרלוט תות שדה.