קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

צ'ילה-ליים עוף מטוגן

צ'ילה-ליים עוף מטוגן
צ'ילה-ליים עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1536 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם מים חמים, גרידת ליים, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו אוזני חזיר מטוגנות עם ויניגרט לימון, עוף בגריל צ'ילה-ליים, ו המבורגר עוף עם אבוקדו וצ'ילה ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מי מלח: בקערה גדולה מוסיפים את המים, מלח, סוכר ומיץ ליים, ערבוב להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מלחמלח
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את העוף ומקררים, מכוסים, במשך 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
לשפשף: לקרוע את הצ 'ילי בערך לחתיכות 1 אינץ' וטוסט במחבת על חום בינוני עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
טוסטטוסט
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר אותם למעבד מזון יחד עם מלח, אבקת שום גרידת סיד. דופק לאבקה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
גרידת לייםגרידת ליים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
הסר את לשפשף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
הסר את העוף מן המלח יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
8
מוסיפים עוף לשפשף ומעיל את כל החלקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
9
תן לנוח על השיש עד העוף מגיע לטמפרטורת החדר או עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
10
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי להגיע באמצע הדרך במעלה צדי הסיר, ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
שים את הקמח, קורנפלור וקורט של מלח ופלפל בשקית נייר. בקערה גדולה להקציף את הביצים, חלב וקורט של מלח ופלפל, לפי הטעם. לדלות את העוף, חתיכה אחת בכל פעם, לשקית הנייר ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עמילן תירסעמילן תירס
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
הסר עם מלקחיים, לטבול את הביצה לשטוף ואז להחזיר אותם שקית נייר עבור זריקה שנייה. לנער את הקמח העודף ולהוסיף את חתיכות העוף לשמן בקבוצות, וודא לשמור על טמפרטורת טיגון בסביבות 350 מעלות F. מטגנים את העוף עד חום זהוב מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות בהתאם חתיכת העוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
3
הסר את העוף לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. מסדרים את העוף על מגש הגשה ומתבלים במלח, לפי הטעם, וכן שפריץ של מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מגישים עם דבש לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש

מרכיבים

4צ'ילי אנצ' ו יבש, גבעולים וזרעים הוסרוצ'ילי אנצ' ו יבש, גבעולים וזרעים הוסרו2קילוגרםעוף, חתוך ל -10 חתיכותעוף, חתוך ל -10 חתיכות4צ'ילי pasilla יבש, גבעולים וזרעים הוסרוצ'ילי pasilla יבש, גבעולים וזרעים הוסרו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואדבש, לטבילהדבש, לטבילה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 תות, קלוף1 תות, קלוף4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלחי ליים, לקישוטפלחי ליים, לקישוט2ליים, מקונןליים, מקונן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות סאנגרה דה טורו קאווה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Sangre de Toro Cava
Sangre de Toro Cava
צהוב חיוור עם perlage בסדר מתמשך. אינטנסיבי. ניחוחות פירות פרחוניים ורעננים בהרמוניה מושלמת עם הערות פרי הדר ואניסיד. בועות שמנת, חושניות ורעננות.מקסים כמו אפריטיף או יחד עם דגים ופירות ים.