מתכון זה מספק 10 מנות. עם 472 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. אם $1.86 למנה נופל בתקציב שלך, צ'ילה-קינמון שביר עם אגוזים מעורבים יכול להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. אם יש לך קינמון טחון, חמאה, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו תערובת אגוזים פריכים, תערובת אגוזים פריכים, ו תערובת אגוזים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. טוסט השקדים, אגוזי לוז ובוטנים על תבנית אפייה קטנה עד ריחני וזהב. מגניב. קו גיליון אפייה עם קלף ולקרוע חתיכה נוספת באותו גודל. שמור. חצי לגרד את שעועית וניל, ולאחר מכן להוסיף את הזרעים והתרמילים לסיר עם אגוזים קלויים, סוכר, דבש, סירופ תירס, מלח וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
סירופ תירס
אגוזי לוז
שקדים
בוטנים
חמאה
דבש
זרעים
סוכר
טוסט
אגוזים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
סיר
3
מניחים את הסיר על חום גבוה ומערבבים עד קרמל בצבע. ואז מוסיפים את אבקת צ ' ילה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
קינמון
קרמל
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
הסר את תרמילי וניל עם מזלג ושופכים את השברירי על תבנית אפייה מרופדת. למעלה עם הקלף הנוסף ולהתגלגל לשכבה זוגית, על 1/2 אינץ ' עבה. מגניב לשבור לחתיכות לא סדירות.