צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך כמון טחון, מלח, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תחרות צ'ילי השנתית ה -5: כניסה #2-Jamakian Jerk Chili + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך את הבצל כדי למדוד 1 כוס. לקלף דק קוצצים את השום.
בסיר 3 ליטר, לבשל את הבשר, בצל ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב.
מניחים מסננת או מסננת בכיור; קו עם עובי כפול של מגבות נייר.
יוצקים את תערובת הבשר לתוך מסננת לנקז. להחזיר תערובת בשר לסיר; להשליך מגבות נייר וכל מיצים בקערה.
לתוך הבשר, מערבבים את אבקת צ ' ילי, אורגנו, כמון, מלח, רוטב פלפל ועגבניות עם הנוזל שלהם.
מחממים את התערובת לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. מכסים במכסה; לבשל 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את השעועית עם הנוזל שלהם.
חום לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר תערובת הוא רותח, להפחית את החום רק מספיק כדי בועות תערובת בעדינות. קוק חשף כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד עובי הרצוי.