צ'ילי בקר עם ברוקולי ורוטב צדפות
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם רוטב צדפות, רוטב סויה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: פשוט מאוד בשר בקר וברוקולי ברוטב צדפות, מערבבים בקר מטוגן וברוקולי ברוטב צדפות, ו בשר בקר סיני-אמריקאי וברוקולי עם רוטב צדפות.
הוראות
מניחים את הבשר בקערה עם סויה, חמישה תבלינים, יין אורז, צ ' ילי וקורנפלור, ומתבלים עם פלפל שחור.
מערבבים היטב כך בשר מצופה לחלוטין את הדבק עבה ולהשאיר למרינדה לפחות 10 דקות אבל 30 דקות הוא טוב יותר.
מחממים 2 כפות שמן בווק עד חם מאוד.
מוסיף את הבשר לווק, אבל לא צפוף במחבת הבשר צריך להיות בשכבה אחת. במידת הצורך, לבשל את הבשר בקבוצות. מטגנים את הבשר במרץ במשך כ 3 דקות עד חום פריך לגרוף על צלחת.
כאשר כל הבשר מבושל לתת ווק מחיקה מהירה החוצה.
מחממים את השמן הנותר ומערבבים ומטגנים את הפלפלים והברוקולי לרגע ואז שופכים על המניה ומוסיפים את רוטב הצדפות. מבשלים הכל יחד במשך 1 דקות ואז מוסיפים את הבשר לווק ומרתיחים בקצרה כדי לעבות את הרוטב ולאחר מכן לשרת מיד עם אורז או אטריות.