צ'ילי עוף סנטה פה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 286 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שעועית כליה, אבקת צ'ילי, פלפל קאיין וחזה עוף. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סנטה פה צ'ילי, סנטה פה צ'ילי חריף וחריף, ו סנטה פה נ. מ.: ג'לפנו מרגריטה {} ומלון סנטה פה.
הוראות
1
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, הקפיצו את העוף, הפלפלים, השום והבצל בשמן עד שהעוף כ-5-7 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד והירקות רכים,
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, כמון קאיין; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים עגבניות ומרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מערבבים פנימה את שאר החומרים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד לחימום.
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי עוף. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. גרמונה לה קובי קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובי קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה טובה והגדרה על האף עם ניחוחות פרי אבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש.היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחיך, עם משקל טוב של פירות ומוס פריך משולב היטב. גימור מרענן וחומציות מתמשכת.ניתן ליהנות מיין זה לאורך כל הארוחה, החל מה 'אפריטיף 'ועד ל'עיכול'. גסטרונומי ורב-תכליתי.תערובת: 70% קסרל.לו, 30% מקבאו