קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות23
מגזין

צ'ילי עוף סנטה פה

צ'ילי עוף סנטה פה
צ'ילי עוף סנטה פה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 286 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש שעועית כליה, אבקת צ'ילי, פלפל קאיין וחזה עוף. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סנטה פה צ'ילי, סנטה פה צ'ילי חריף וחריף, ו סנטה פה נ. מ.: ג'לפנו מרגריטה {} ומלון סנטה פה.

הוראות

1
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, הקפיצו את העוף, הפלפלים, השום והבצל בשמן עד שהעוף כ-5-7 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד והירקות רכים,
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את אבקת צ ' ילי, כמון קאיין; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
3
מוסיפים עגבניות ומרק; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מערבבים פנימה את שאר החומרים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות או עד לחימום.

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי עוף. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. גרמונה לה קובי קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובי קאווה
גרמונה לה קובי קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה טובה והגדרה על האף עם ניחוחות פרי אבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש.היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחיך, עם משקל טוב של פירות ומוס פריך משולב היטב. גימור מרענן וחומציות מתמשכת.ניתן ליהנות מיין זה לאורך כל הארוחה, החל מה 'אפריטיף 'ועד ל'עיכול'. גסטרונומי ורב-תכליתי.תערובת: 70% קסרל.לו, 30% מקבאו